Ρεβέρσες και Προπέλες για σκάφη αναψυχής και εργασίας, καθώς και συστήματα   πρόωσης επιφανείας του οίκου ZF-Marine Propulsion Systems (5hp - 1200hp).  
 


Η ZF είναι κυρίαρχος στην παραγωγή ρεβερσών και ολοκληρωμένων συστημάτων πρόωσης, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς. Την τελευταία δεκαετία ένταξε στο δυναμικό της την MPM Padova, την Γερμανική Hurth και την Γαλλική Masson, διευρύνοντας έτσι την παραγωγή της και καλύπτοντας μία τεράστια γκάμα πολλαπλών εφαρμογών για κάθε ανάγκη.

Σε συνδυασμό με την παραγωγή συστημάτων πρόωσης επιφανείας και προπελών, η ZF είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον χώρο της ναυτικής πρόωσης. Η ποιότητα κατασκευής, η προηγμένη τεχνολογία και η άρτια οργανωτική δομή, καθιστούν τα προϊόντα ZF ως μερικά από τα κορυφαία του χώρου.

Παρέχουμε πλήρη τεχνική κάλυψη σε ρεβέρσες και συστήματα πρόωσης επιφανείας, διαθέτοντας μεγάλο στοκ ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ενώ το πάντα μεγάλο στοκ σε ρεβέρσες, εγγυάται την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.

 
     
dd ΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τις φόρμες επιλογής για τις Ρεβέρσες και τις Προπέλες μας. Παρακαλώ κατεβάστε τη φόρμα που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τη και στείλτε τη πίσω με e-mail ( malerdos@malerdos.gr ).
Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
 
 
pdfMiniRex - SeaRex
ZF Marine Propulsion Systems
Surface Drives
Application Form

pdfTRiMAX
ZF Marine Propulsion Systems
Surface Drives
Application Form
 
 
pdfSURFACE PIERCING
ZF Marine Propellers
Application Form

pdfSUBMERGED
ZF Marine Propellers
Application Form
 
   

 

 

 

 

   © 2008 - EURODIESEL - K. & E. ΜΑΛΕΡΔΟΣ ο.ε.

company contact us news home engines & generators marine equipment services gallery